Podijeli objavu

U utorak, 24. listopada ove godine u Bihaću je održana Skupština Gradskog sportskog saveza Bihać na kojoj je trideset i pet članova Skupštine biralo između sedam delegiranih članova Upravnog odbora, gdje je pri tajnom glasovanju, sa 14 osvojenih glasova, za predsjednika Gradskog sportskog saveza izabran Mladen Šantić.

Podsjetimo , Mladen Šantić je profesor tjelesnog odgoja u Ekonomskoj školi u Bihaću, ali i politički aktivan-član je Predsjedništva HDZ-a 1990.

Evo kako  vidi šport u Bihaću i što će on kao predsjednik Gradskog sportskog saveza napraviti tijekom svojega mandata: “Sport u Bihaću jeste u teškom stanju ali smatram da jednim predanim radom kroz društvo pedagoga možemo omasoviti gdje je potrebno,te krenuti jačati omladinske škole za prezentacijama po osnovnim školama.Želim afirmirati atletiku i stolni tenis,a kad budem imao veći uvid u stanje i ostale sportove koji su pasivni.Moj rad će se usmjeriti na djecu i infrastrukturu koliko je god moguće.Radit ću javno i transparentno da će se u svako vrijeme vidjeti gdje smo i što smo,za mene neće postojati podobni i nepodobni, nego kvalitetni i kvalitetniji, svaki pritisak da radim po instrukcijama javnost će znati na vrijeme.Radit ću na edukaciji naših trenera kroz seminare o stručnom usavršavanju koje ćemo organizirati u Bihaću, probati ću na sve načine kroz projekte doći do novca kroz fondove da olakšam klubovima i gradu. Menadžerski cu obići sve jake tvrtke da ih uvjerim u sponzorstvo kroz transparentno trošenje gdje će se znati sve i jedna marka gdje je utrošena. Želim raditi na međuljudskim odnosima da ne postoji mržnja nego zdrava konkurencija. Želim maksimalnu ozbiljnost od svih, a za sve ovo što sam naveo ne treba puno novca nego predanoga rada na što sam spreman.Vrata Saveza će biti svima otvorena,a mene ćete najviše vidjeti u radnoj trenirci i na terenu. Želim s klubovima dijeliti  radost i tugu, ali i teške trenutke i one koje ćemo doživjeti kao rezultat temeljitog rada ,neka plod toga bude i moj rezultat. Na kraju bi se zahvalio svim prijateljima koji su članovi Skupštine te Upravnom odboru gdje ćemo biti svi jednaki. Svi smo mi dio tima”- zaključio je na koncu Mladen Šantić novi predsjednik Gradskog sportskog saveza Bihać.

Podijeli objavu