Podijeli objavu

Hrvatski vaterpolski savez organizaciju utakmice Svjetske lige protiv Rusije 14. studenog odlučio je predati u ruke Zadru.

Barakude će, dakle, na Višnjiku otvoriti natjecanje u kojemu prvotno nisu htjele nastupiti, no odlučile su braniti prošlosezonsku broncu.

Treći je to put da će Zadar ugostiti najbolje hrvatske vaterpoliste. Posljednji put prije dvije godine bilo je baš protiv Rusije.

“Opet smo domaćini zlatnim dečkima koji dolaze na naš bazen po prvu pobjedu u Svjetskoj ligi. Organizacija je i dosad uvijek bila besprijekorna tako da će tako biti i ovog puta. Počašćeni smo što ćemo biti domaćini, pozivam naše sugrađane da dođu na Višnjik i da napravimo zajedno jednu veliku feštu. Protivnik s kojim ćemo igrati jako je opasan, Rusija se digla jako u posljednje vrijeme i svi koji dođu moći će uživati u vrhunskom vaterpolu pravih velemajstora ove igre”, glasi poruka iz Zadra.

Hrvatskoj će to biti i jedina domaća utakmica u pola godine. Nakon gostovanja u Njemačkoj i Rusiji drugo i posljednje domaćinstvo odradit ćemo tek u travnju.

Također, određeno je i mjesto završnice Svjetske lige. U lipnju 2018. godine domaćin će biti Tokio.

Izvor: Sport arena.hr

Podijeli objavu