Podijeli objavu

Nakon što je izvanredna uprava predstavila plan održivosti za Agrokor, na svom se blogu opet javio Ivica Todorić. Piše kako se Ramljak i Plenković, “nakon što su uhvaćeni s pristima u pekmezu iz Hong Konga”, pokušavaju pronaći način kako da cijeli slučaj s roll up-om i trustom Madison Pacific nestane.

“Premijer je pritom hrvatskim građanima objasnio kako pate od kolektivne amnezije. Gospodine premijeru, ljudi pamte i sami stvaraju zaključke, nemojte ih podcjenjivati”, piše Todorić. U nastavku teksta proziva Antu Ramljaka. Piše kako u njegovu planu za spas Agrokora, koji je danas predstavljen, “nema apsolutno ništa osim demagogije i nastavka pogodovanja interesnim grupama”.

“Rješenja su više nego dobra, najprije će imati minimalni rast kako bi svemu umanjio vrijednost, a onda će, transparentno i vjerodostojno kao i do sada, u bescjenje rasprodati tvrtke i njihovu imovinu”, piše i dodaje kako kriminal u Agrokoru “dobiva zastrašujuću dimenziju”.

Piše kako se i dalje ciljano prešućuju odgovori na pitanja o roll up-u i ulozi Madison Pacifica, a koji “otkrivaju stvarni razmjer pljačke”. U zaključku svog današnjeg teksta najavljuje kako zbog svega navedenog podnosi kaznenu prijavu protiv “odgovornih za kriminal koji se svakodnevno nastavlja”.

Izvor: Telegram.hr

Podijeli objavu