Podijeli objavu

Danas ih gledamo u svijetu glamura i luksuza, no iako je to teško za povjerovati, prije nego što su se proslavili i oni su se našli na brojnim pozicijama zanimljivih poslova. Neki od njih zaboravili su kako je to bilo, a neki svoja iskustva s početaka karijere rado dijele.

Brad Pitt

Prije nego što je postao najpoželjniji muškarac u Hollywoodu, Brad Pitt je upisao novinarstvo, ali je od tog poziva odustao. Na putu do zvijezda prvo je prodavao hladnjake, pa vozio poznate u limuzini, a onda i nosio pileći kostim za jedan lanac brze hrane.

Madonna

Kraljica popa nekad je posluživala goste u Dunkin Donuts.

Jennifer Hudson

Prije nego što je svijet prepoznao njezine vokalne sposobnosti, Jennifer je radila u Burger Kingu.

Rachel McAdams

Kako bi platila račune i preživjela, Rachel je konobarila u McDonald’su.

Kanye West

Suprug Kim Kardashian prije glazbene karijere slagao je odjeću u Gapu.

George Clooney

Jedan od najtraženijih glumaca današnjice prije glumačke karijere želio je zaigrati bejzbol za Cincinnati Redse, ali mu nije ponuđen ugovor. Poslije srednje škole, dobio je posao u dućanu s cipelama.

Jennifer Aniston

Slavna Rachel iz ‘Prijatelja’ prije svjetske slave novac je zarađivala kao konobarica i u telefonskoj prodaji.

Tom Cruise

Iako zvuči nevjerojatno, prije nego što je stao pod svjetla reflektora, Tom Cruise je želio biti svećenik, a radio je i kao portir u hotelu.

Gerard Butler

Mnogi se iznenade i kad čuju da Gerard Butler ima diplomu iz prava, ali je na prvom poslu dobio otkaz i od tada više ništa nije pokušavao na tom polju.

Chace Crawford

Prije uloge u seriji ‘Gossip Girl’, bio je sobar.

Izvor: 100 posto.hr

Podijeli objavu