Podijeli objavu

Iza Real Madrida je očajna utakmica s Tottenhamom, nitko od velikih zvijezda nije se proslavio, a Spursi su slavili 3:1. Nakon utakmice su progovorili Ramos i Cristiano Ronaldo, koji je šokirao jednom svojom izjavom.

“Onima koji misle da smo mrtvi, pokazat ćemo gdje im je mjesto. Ne treba kriviti nikog od suigrača”, kazao je Ramos.

“Ne znam što znači kriza. Ljudi vrlo brzo zaboravljaju dobre stvari. Nikad nije kriza, čak da i izgubimo četiri, pet utakmica. Smiren sam, kao i suigrači i trener”, tješio je navijače, a i sebe Cristiano Ronaldo, koji je zabio jedini Realov gol na utakmici.

“Prvi gol smo primili iz zaleđa, kao i kod Girone. Ne možemo to kontrolirati, ali imamo stav i to je najbitnije. Želimo promjenu i to ćemo napraviti. Moramo priznati da nismo na razini na kojoj želimo biti”, bio je iskren Portugalac, pa šokirao u nastavku izjave:

“Meni je tu dobro, neću otići, pa imam još četiri godine ugovora. Zadovoljan sam uvjetima koje sada imam, pa neću produživati ugovor.”.

Nakon što je zbog suspenzije propustio pet utakmica, Ronaldo nikako da se vrati u golegetersku formu i mnogi se pitaju što se događa.

“Danas nije dovoljno samo odigrati dobro. Računaju se samo golovi. Ja neći govoriti o tome, idite na Google i upišite ‘Cristiano Ronaldo golovi’, sve ćete ih tamo naći”, zaključio je.

Izvor: Dnevno.hr

 

Podijeli objavu