Podijeli objavu

Pjevačica Gwen Stefani više ne krije kako je trudna s country-pjevačem Blakeom Sheltonom.

In vitro oplodnja kojoj se 48-godišnja pjevačica Gwen Stefani navodno podvrgla uspjela je. Stefani više niti širokom odjećom ne može sakriti trbušćić, a prijatelji para kažu da su Blake Shelton i Gwen presretni.

Naime, za Noć vještica Gwen se odjenula u sirenu i odvela sinove Apolla i Zumu skupljati slatkiše po kvartu. Uski kostim dodatno je istaknuo trbuh koji raste i koji nije mogla sakriti. Gwen je 14 godina provela u braku s rokerom Gavinom Rossdaleom s kojim je dobila tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu te trogodišnjeg Apolla. Par se razveo prije godinu dana zbog rokerove nevjere, između ostalog, navodno, i s njihovom dadiljom, piše Daily Mail.

Kroz javno poniženje i gorak razvod pjevačica je lakše prošla zahvaljujući podršci kolege iz showa “The Voice”, country-pjevača Blakea Sheltona. 41-godišnji Shelton iza sebe ima dva propala braka, no nema djece. Kaže da je “ludo zaljubljen u Gwen i svaka pjesma koju odsad napiše je posvećena njoj”.

“Nadam se da ne sanjaš o nekoj obitelji s njome, Gwen su ipak sustigle godine, kasno je za vas”, napisao im je jedan ‘obožavatelj’, no Blake se, kažu njihovi prijatelji, ne obazire na takve kritičare. Osim toga, prinova očito stiže.

Izvor: Daily Mail

Podijeli objavu