Podijeli objavu

Nakon što se u travnju ove godine rastao po treći put, Boris Novković samuje. No, to je očito dovoljan razlog da ga se poveže s nekom novom ljepoticom.

Pjevač je s trećom suprugom Ines Katić bio u braku samo osam mjeseci kad je njihovoj ljubavi u travnju ove godine došao kraj. Prva Borisova ljubav bila je glumica Bojana Gregorić za koju se oženio početkom devedesetih i brak je potrajao pet godina. Nakon toga je uplovio u bračnu luku s novinarkom Lucijom Matić s kojom je dobio dva sina – Nou i Bona.

Sit pretpostavki i lažnih avantura koje mu se pripisuju, Novković je odlučio reagirati na svom profilu na Facebooku otkrivši između ostalog tako i da već osam godina s bivšom suprugom odgaja sina s teškoćama u razvoju. To mu je, kaže, prioritet u životu i njegova misija.

‘I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti. Ali, kretena raznih i glava im praznih sjetim se, riječi otrova malih lažova peku me i vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svjetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je neopobjedniva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li itko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dijete s teškoćama u razvoju. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših riječi otrova’, napisao je Novković.

Izvor: Jutarnji.hr

 

Podijeli objavu