Podijeli objavu

19:00 –  Policija je potvrdila da je jedna ženska osoba lakše ozlijeđena u stampedu, a Scotland Yard je izdao priopćenje u kojem kaže da nisu pronašli niti jedan dokaz o pucnjavi ili eksploziji.

‘Do ovog trenutka policija nije pronašla nikakve tragove niti sumnjive osobe, nikakve dokaze o pucnjavi ili žrtvama. Nastavljaju istraživati područje. Detaljne informacije objavit ćemo čim prikupimo činjenice.

Ako ste u zgradi, ostanite unutra, a ako se nalazite na ulici Oxford, napustite područje. Policija nastavlja s istragom.’

Prema posljednji informacijama neviđenu histeriju u Londonu izazvala je glasina da je u jednom od dućana čovjek s oružjem.

– Ovo je bila lažna uzbuna – rekao je jedan zaštita.

18:26 – Policija je odgovorila na incident koji se dogodio nedaleko od stanice podzemne željeznice Oxford Circus u Londonu te evakuirala građane, a ostale upozorila da ne prilaze tom području, piše BBC.

Podzemna željeznica je trenutno zatvorena, a detalji incidenta se istražuju.

Novinarka BBC-ja Helen Bushby rekla je da je vidjela masovni stampedo, ljude koji su mahnito bježali iz podzemne, vrištali i plakali, no što se točno dogodilo, policija još nije objavila.

Stanica Oxford Circus jedna je od najprometnijih u Londonu.

Izvor: BBC

Podijeli objavu