Podijeli objavu

Nemirni su tipovi. Preživljavanje im je specijalnost, a za svoju okolinu su prava noćna mora.

Svaki je zodijački znak povezan s određenim organima i dijelovima tijela. Škorpion je povezan s donjim dijelom probavnog sustava, kožom, spolnim i reproduktivnim organima. To su ujedno i područja koja su kod Škorpiona najčešće zahvaćena zdravstvenim tegobama.

Podložni ste i ozljedama, zaraznim bolestima, izraslinama i alkoholizmu. Škorpion može unijeti u organizam velike količine alkohola prije nego što osjeti neposredne posljedice, no tako se izlaže većem kumulativnom učinku ovog štetnog spoja.

Nemarni tipovi

Povremeno ste nemarni prema tijelu i propuštate se zaštititi od zaraza, trovanja i ozljeda. Na upozorenja odgovarate buntom i inatom. Kad se razbolite noćna ste mora za bližnje i za medicinsko osoblje jer je vašu složenu i tajnovitu ličnost teško pročitati.

Liječnik vam često ne uspijeva postaviti ispravnu dijagnozu jer ne želite iznijeti simptome kojih se stidite. Što vas upornije ispituje o vašim tegobama, to vi prkosnije odbijate suradnju. Potreban vam je visoko intuitivan liječnik koji će vidjeti kroz vaš oklop i razotkriti ono što ste prešutjeli.

Snažna volja za izlječenje

Srećom, koliko ste tvrdoglavi prema medicinskim radnicima, toliko se žestoko odupirete bolestima. Ako se razbolite, vaši su najjači aduti čvrsta, nepokolebljiva volja i naglašena sposobnost regeneracije.

Preživljavanje je vaša specijalnost, što se očituje u izreci da se Škorpioni mogu ponovno roditi i uzdići se kao feniks iz pepela, piše tportal.hr.

Izvor: Tportal.hr

Podijeli objavu