Podijeli objavu

Kraljevska obitelj sprema se za još jedno vjenčanje. Pred oltar će uskoro stati princ Harry i glumica Meghan Markle.

Konačno je stigla potvrda višemjesečnim nagađanjima. Princ Harry zaručio je svoju djevojku, glumicu Mehgan Markle, nakon godinu dana veze. Kraljevska obitelj tako se sprema za još jedno vjenčanje. Nakon Williama u bračnu luku uplovit će i njegov brat Harry.

Potvrda sretne vijesti stigla je direktno iz kraljevske palače. Vijest o vjenčanju Harry je podijelio s članovima kraljevske obitelji koji ne kriju oduševljenje. “Jako smo uzbuđeni zbog Harryja i Meghan. Divno je poznavati ju i vidjeti koliko su ona i Harry sretni zajedno”, poručili su princ William i vojvotkinja od Cambridgea. Sreću zbog Harryja ne krije ni kraljica Elizabeta II.

“Kraljica i Vojvoda od Edinburgha su presretni. Paru žele svu sreću”, stoji na službenom Twitteru kraljevske obitelji. Vjenčanje bi se trebalo održati u proljeće 2018. godine, piše CNN. Nedugo nakon objave zaruka Harry i Meghan po prvi puta pojavili su se u javnosti. Presretna Meghan ponosno je pozirala s raskošnim dijamantom na ruci. Prsten izrađen od komada Dianinog nakita koji je Harry čuvao kao uspomenu na majku.

Izvor: CNN

 

Podijeli objavu