Podijeli objavu

Vlatka Pokos i njezin bivši dečko Ivica Biljan, čini se, na ratnoj su nozi. Naime Vlatka ga je prozvala prošli tjedan, a sada je on odlučio ne ostati dužan.

”Već dvije godine koristi se mojim imenom radi vlastite promocije u hrvatskim medijima. S njim sam bila u kratkoj, nevažnoj i, nažalost, vrlo javnoj vezi. Šutjela sam iz obzira prema njegovu zdravstvenom stanju. Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima”, kazala je Vlatka te naljutila Ivicu koji je sada odlučio ispričati svoju stranu priče.

”Jedne večeri bila je iskrena prema meni. Rekla mi je kako nikad nije voljela Dikana i da se udala za njega zbog novca i koristi. Rekla mi je da joj se na medenome mjesecu gadilo poljubiti ga za fotografiju. Moja obitelj nije htjela imati nikakve veze s njom. Vlatka mi je rekla da, ako je oženim, neće imati problema s preseljenjem. Onda sam u šali rekao: ‘Imam prijatelja od 65 godina, on je slobodan. Udaj se za njega’. Ona je odgovorila ‘hmmm’. Kad sam to shvatio da se želi udati za bilo koga, zaključio sam da imam posla sa štakorom. Zato sam je napustio”, kazao je Biljan za 24 sata te kazao kako nije bolestan.

Izvor: 24 sata

Podijeli objavu