Podijeli objavu

Donedavno je glumila u odvjetničkoj drami ‘Suits’, bavila se uređivanjem lifestyle bloga, a najveću strast gajila je za humanitarne aktivnosti unutar organizacije UN. Slobodno vrijeme uglavnom je provodila u društvu svoja dva psa, a danas njezina svakodnevica izgleda bitno drugačije. Evo čega se sve morala odreći kako bi nastavila svoju ljubavnu priču s princom Harryjem.

Ljubav ne poznaje granice. Tako bi otprilike glasio novi moto Meghan Markle, koja je nakon nešto više od godine dana veze na daljinu s britanskim princem Harryjem, doselila iz Toronta u London kako bi se udala za crvenokosog zavodnika. Ulaskom u najmoćniju kraljevsku obitelj, lijepa brineta odriče se ukratko svega što je postigla u svojih 36 godina života.

1.Pozdravila se s glumom

Tijekom odrastanja često je mijenjala profesije, pa je od honorarnih poslova poput konobarenja, dospjela i do Hollywooda. Ipak talent za glumu, lijepe brinete je neosporan. Glumila je u sedam sezona odvjetničke drame ‘Suits’  i po ulozi vježbenice, kasnije odvjetnice Rachel Zane je zapravo i najpoznatija. No nakon što je započela vezu s princom Harryjem, koja je s vremenom postala ozbiljna, postalo je jasno da će se morati povući iz filmske industrije. Zato se prije nekoliko tjedana i službeno pozdravila sa svojim kolegama sa seta i producentima te se zahvalila na ukazanoj prilici.

2. Zatvorila je svoj blog

Osim glume, Meghan je veliku strast  gajila i prema svijetu mode i ljepote, ali i gastro sceni. Tako je dugo vremena vodila svoj lifestyle blog na kojem je svim zainteresiranima dijelila savjete o šminkanju, garderobi i svojim beauty ritualima. Postepeno, ulaskom u vezu s princom, 36-godišnjakinja je zatvorila svoj blog jer više nije imala toliko vremena za sve svoje hobije.

3. Njezini ljubimci su miljama daleko

Kao velika ljubiteljica životinja, slavna Amerikanka i sama je nabavila dva kućna ljubimca Beaglea Guya i labradora Bogart koji su joj pravili društvo. Međutim prilikom preseljenja iz Toronta u London, Meghan je sa sobom u London mogla povesti samo jednog psa.

Budući da je Bogart prestar za put preko ‘bare’, bila je je primorana ostaviti ga u Kanadi. ‘On je ostao sa svojim prijateljima’, rekla je kratko tijekom intervjua Meghan kojoj je rastanak od psa sigurno teško pao. Inače oba psa je udomila iz skloništa za pse i često je tijekom javnih nastupa naglašavala koliko joj oni znače. Između ostalog njezin Instagram profil prepun je njihovih fotografija.

4. Prestaje sa svojim dobrotvornim radom za UN

Kako ulaskom u kraljevsku obitelj dobila titulu vojvotkinje,  gospođica Markle dobit će i određene obveze koje idu uz nju. Iz Kensingtonske palače potvrđeno je kako ona neće nastaviti suradnju s UN-om i drugim organizacijama s kojima je svih ovih godina aktivno surađivala, boreći se za prava žena, posebno afroameričkih žena, obzirom da se i sama tijekom odrastanja susretala s rasnim predrasudama zbog toga što je njezina majka Afroamerikanka. Umjesto toga, Meghan će humanitarni rad nastaviti kao članica kraljevske obitelji, baš kao što to radi i njezina šogorica, vojvotkinja  Kate Middleton.

5. Dobiva britansko državljanstvo, a gubi američko

Kada u svibnju i službeno postane supruga princa Harryja, Meghan će osim kraljevske titule dobiti i britansko državljanstvo te će istovremeno izgubiti status američkog državljanina.

Kao i svi drugi građani, Meghan će proći kroz dugotrajan državni proces koji traje i po nekoliko godina. Dok se ne finalizira podneseni zahtjev, Meghan će biti američka državljanka.

Izvor: Tportal.hr

 

Podijeli objavu