Podijeli objavu

Prošlo je tjedan dana otkako je pjevačica Franka Batelić bila u Škotskoj, u kojoj je snimala spot za povratničku pjesmu, a sada je na Instagramu objavila fotografiju u haljini koja neodoljivo nalikuje vjenčanici. Je li ona samo dio novog spota za pjesmu ‘S tobom’ ili se ona i nogometaš Vedran Ćorluka spremaju ozakoniti svoju petogodišnju vezu, nismo doznali jer je njezin menadžer na naš upit bio bez komentara.

Na Instagramu je pjevačica i djevojka nogometaša ruske Lokomotive Vedrana Ćorluke, Franka Batelić, objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj čipkastoj haljini, koja neodoljivo nalikuje na vjenčanicu.

Riječ je o haljini iz nove kolekcije modnog dvojca Envy Room, uz koju je Franka stavila tek hashtag #stobom, naziv njezine nove, povratničke pjesme, za koju je prošlog tjedna snimila i spot u Škotskoj.

I možda to ne bi izazvalo nikakve dvojbe da se ispod fotografije nije javila i voditeljica Tatjana Jurić, koja je primijetila kako su se ona i Franka mimoišle na isprobavanju haljina kod modnih dizajnera, a potom je Frankin menadžer Siniša Bevanda upitao Tatjanu udaje li se.

Ipak, mnogi su mišljenja kako je ta haljina samo dio promocije nove pjesme te da je Franka Batelić dva dana prije uz svoj portret obavijestila pratitelje kako će za samo sedam dana pjesma ‘S tobom’ ugledati ‘svjetlo dana’.

Izvor: Tportal.hr

 

Podijeli objavu