Podijeli objavu

Dizajnerica Lana Biondić i vlasnik Heruca Dragutin Biondić razvode se nakon 15 godina braka u kojem su dobili sina Josipa, piše Gloria.hr.

Potvrdio je to njezin odvjetnik Lorenzo Puglisi. ‘Kako se često događa s razumnim i mudrim osobama, ona će nastojati postići zajednički sporazum kao i poduzeti daljnje korake o kojima će se dogovarati unutar svoje obitelji, kako bi ostvarila želju da se njihov život nastavi mirno te posebice u želji potpune zaštite u najboljem interesu njihovog zajedničkog djeteta’, stoji u priopćenju odvjetničkog ureda.

Lana Biondić, koja se etablirala kroz svoju modnu marku S.dress, trenutno boravi u Švicarskoj s maloljetnim sinom.

Lana i Dragutin više su puta punili medijske stupce pričama o razvodu koje su svaki put demantirali. Upoznali su se krajem devedesetih kada je u Hrvatskoj snimljen prvi TV spot filmskom kamerom. Dragutin je, ispričala je svojedobno Lana, izbacio iz ureda dvije tada najveće marketinške agencije te zatražio da mu se dovede najsposobniji marketinški profesionalac na tržištu.

‘Preporučili su mu mene. No kada je vidio visinu mojih honorara, shvatio je da mu je jeftinije oženiti me’, ispričala je.

Izvor: Gloria.hr

 

Podijeli objavu