Podijeli objavu

Kako javlja agencija Beta, povici zbog kojih je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko prekinuo govor glasili su “gladni smo”, “pretvorio si nas u roblje”, “narod nosi pelene u tvornicama”, a uzvikivao ih je predsjednik niškog Centra za ljudska prava i demografiju “Clamp” Dragan Krstić.

Krstića je zbog sličnih povika na predizbornoj konvenciji naprednjaka u Nišu, u ožujku ove godine, osiguranje izvelo iz sale “Čair”, a danas je, kako se navodi, prošao s upozorenjem da ne viče i da se smiri.

Na povike koji su dopirali s platoa ispred Kliničkog centra, Vučić je rekao da mu nije prvi put da sluša od “vlasnika mjenjačnice i kafića kako teško živi” i naveo da se ljudi koji stvarno teško žive, ne ponašaju bahato, već poštuju državu.

– To su primitivni izborni trikovi koje sam 500 puta slušao – rekao je Vučić i dodao da je težak život posljedica aktivnosti onih vlasti koje su uništile tvornice, provele pljačkašku privatizaciju i koje nisu uspjele da izgrade ni dom zdravlja, a kamoli Klinički centar.

Izvor: Beta

Podijeli objavu