Podijeli objavu
 • 4. RUNDA

  Krošeom u tijelo pa direktom u glavu otvorio je Hrga četvrtu rundu. Kao i do sada preuzeo je sredinu ringa i kontrolirao tempo meča. No, onda je sjeo jedan fini desni kroše na Hrginoj bradi nakon čega je malo usporio, kao da ga je uzdrmao. Brzo se oporavio i vratio taktici te nastavio direktima probijati protivnika. I kraj! Hrgović je sjajno pogodio Littlea desnim direktom, puknula mu je arkada i sudac je prekinuo meč! Tehnički nokaut u četvrtoj rundi za treću pobjedu u karijeri!

 • 3. RUNDA

  Treća runda bila je najaktivnija do sada. Hrgović je krenuo vrlo jako, s nekoliko direkta oštetio Littlea, koji je iznerviran počeo nešto dobacivati Filipu. Hrgović se samo nasmijao i nastavio rešetati protivnika. Little se probudio tek nakon dvije minute i skoro fino pogodio Hrgu desnim krošeom, ali promašio je. Udarac je bio silovit, ali neprecizan. Naš najbolji boksač nastavio je raditi i probijati Littleov gard lijevim direktom te je i treću rundu osvojio.

 • 2. RUNDA

  Hrgović izgleda sjajno i u drugu rundu ušao je puno agresivnije te odmah stjerao Littlea u kut. Držao je Hrga sredinu ringa, ali Little se pokazao kao težak protivnik većinu runde. Uspijevao je izmicati se Hrginim direktima, ali na kraju je sjela jedna fina serija nakon čega se Little počeo malo uspuhivati. Pred kraj runde Britanac je dobio nekoliko udaraca u tijelo i Hrga je uzeo i ovu rundu.

 • 1. RUNDA

  Meč je počeo ispitivanjem, a prvi pravi direkt je uputio Little. Hrga je u meč ušao nešto opreznije nego do sada, primio jedan dobar udarac u jetru nakon čega je došlo do lijepe izmjene. Hrgović je stjerao Littlea uz konopce, plasirao nekoliko lijepih udaraca, a zatim skoro nokautirao protivnika pred kraj prve runde. Desnica je sjela na glavi Littlea, Hrgović je osvojio prvu rundu kod sudaca.

 • POČETAK

  Meč je počeo!

 • HRGOVIĆ IZLAZI U RING

  Hrga je u Rigi održao prvi profi meč, a večeras se vraća na mjesto gdje je stigao do prve pobjede. Izašao je u ring i meč će uskoro početi.

 • 8 RUNDI

  Meč Hrgovića i Littlea dogovoren je na osam rundi. No, nekako sumnjamo da će potrajati duže od prve, druge runde…

 • SJAJNI HRGA

  Prelazak u profesionalne vode transformirao je Filipa Hrgovića. Čovjek se isklesao, dobio je na brzini, ali nije izgubio na snazi. Izgleda zaista impresivno i iz dana u dan sve moćnije.

  Kao prava buduća boksačka zvijezda ima i svoj video blog o kojem se brinu njegovi promotori. U nastavku donosimo četiri epizode u trajanju od jedne minute gdje se može vidjeti dio Hrginih priprema u Londonu. Izgleda sjajno i spremno.

  NAPETO VAGANJE

  Hrgović i Little sinoć su odradili vaganje, a službena vaga pokazala je 104 Hrgoviću te 111,5 kilograma Littleu.

  Boksači su odradili sučeljavanje, a koliko su nabrijani jedan na drugog i koliko imaju samopouzdanja govori i video u kojem nisu maknuli pogled jedan s drugog dobrih pola minute pa čak i onda kada su se razdvojili.

  Izvor: 24 sata

Podijeli objavu

Odgovori