Podijeli objavu

Troše na odjeću, na izlaske, na sebe, na prijatelje… Najveći zodijački rasipnici ne pitaju puno jer novac je tu da se troši, a ne čuva u čarapi. Podsjeća li te to na nekoga?

Trošenje je nekim ljudima poput hrane, poput zraka koji udišu, tako prirodno i razumljivo. I malo manje zabavno kad svi računi dođu na naplatu a sljedeća plaća je tek za tri tjedna. No, nema veze, kad se propada treba se propadati sa stilom, reći će ovih pet horoskopslih znakova na opće zgražanje i užas njihove razumnije i štedljivije okoline.

Bilo da je riječ o odjeći, cipelama ili hrani, ovi znakovi VOLE trošiti. To može doći i do granice ovisnosti, npr. ako radije nego da plati račun za telefon, iziđu na večeru. I još počaste i frendicu. Zato, ako i ne odobravaš njihove postupke, ne možeš se ni ljutiti. Pa, tko su najveći potrošači, da ne kažemo rasipnici?

Horoskopski znakovi koji troše kao da su milijunaši 1

1. Ovan

Ovan troši velike količine novca, ali nije pritom izbirljiv; troši na sve. S podjednakom strašću kupuje odjeću, ulaznice za koncerte, hranu, izlaske sve što mu treba kako bi uspješno vodio svoj ubrzani način života. Budući da žena Ovan uvijek voli otići i isprobati novi klub, novi restoran, uvijek treba za to i novu odjeću – neće je ljudi iz vikenda u vikend valjda gledati u istim komadima!

No, iako neprestano troši, čini se da uvijek ima novca (osim ako je stvarno dobra u prikrivanju bankrota). Voli luksuzni stil života, a njezin bankovni račun to mora pokriti. Nekako će uvijek smisliti način da u tome i uspije.

2. Blizanci

Blizanci ne prestaju nikad trošiti novac iz vrlo jednostavnog razloga – uvijek se pojavi neki novi trend, znatiželja i ljubav za promjenom proradi, i treba ga pratiti. Vraćaju se platforme? Nose se traperice visokog stuka? Izašao je novi iPhone? Blizanka će ih sve imati. No teško ćete je vidjeti da ostavi lovu u skupom restoranu.

Blizanka zna da odjeća, cipele i asesoar traju mnogo duže i pružaju mnogo više zadovoljstva. I dok će ti bez problema posuditi sve svoje nove stvarčice, jako teško će ti nešto kupiti, osim ako obećaš da ćeš joj novac vratiti.

Horoskopski znakovi koji troše kao da su milijunaši 2

3. Lav

Lav voli globalno trošiti novac, nema veze na što jer se tako osjeća bolje i izgleda bolje. Možda je lakomislen kad je novac u pitanju, ali zna se jako dobro cjenkati i pronaći dobru priliku. Prati sva sniženja i prvi saznaje što je na rasprodaji na omiljenim stranicama, posebno onima povezanim s ljepotom. Od sezonskih sniženja do artikala koji se povlače iz prodaje pa im je cijena prepolovljena, Lavice su tu svoj na svome. Evo dobre prilike za potrošiti novac.

4. Strijelac

Strijelac će rado potrošiti novac na sve što njegove bližnje može usrećiti. Voli trošiti na velike stvari, poput putovanja ili tečaja kuhanja. Zato se čini da ne troši puno jer ne troši svaki dan. No to nije istina. Troši rijetko, ali zato su svote velike. Za Strijelca sve se vrti oko zabave (i povezivanja s njezinom BFF) zato nikoga ne smije iznenaditi kad iz vedra nema ponudi prijateljici da otputuju zajedno na vikend ili skoknu na neki koncert negdje u blizini. Možda neće baš sve biti na njezin trošak, ali ako si to može priuštiti, njezin suputnik neće prečesto vaditi svoj novčanik.

5. Ribe

Ribe uglavnom troše novac na ljude koje vole. Ako svog dragog mogu izvesti na finu večeru ili najboljoj prijateljici kupiti ogrlicu za kojom ova uzdiše već tjednima, učinit će to, samo da ih usreći. Ribe su općenito poprilično štedljive tako da neće uvijek trošiti mnogo novca, radije troše manje svote, ali često. Također, vjeruju u to da će se bolje osjećati počaste li s vremena na vrijeme same sebe nekim poklonom. Nagrađuju se i podižu si raspoloženje kad kući donesu finu čokoladu ili novi komad odjeće.

Izvor: Miss7.hr

 

 

Podijeli objavu