Podijeli objavu

Još do prije nekoliko godina glazbenici su tajili da rupe u rasporedu koncerata popunjavaju svirkama po svadbama. No danas, više nikome nije problem priznati da pjeva u svatovima – što i ne treba čuditi jer na svadbama se jako lijepo zarađuje, piše Dnevnik.hr.

Maja Šuput je predvodnica među pjevačicama kad su svadbe u pitanju. Njezini nastupi prepričavaju se mjesecima, a sa svadbe nema šanse da odete ako niste barem pola sata plesali. Maja navodno po svadbi uzme između 6 i 8 tisuća eura.

Među muškim zabavljačima na svadbama, glavna je faca Joško Čagalj ili popularni Jole. Da je to tako govori i cijena njegovog nastupa. Šuška se kako po noći uzme između 5 i 6 tisuća eura.

Na vjenčanja mnogi dođu tek kao gosti izvođači, a vrlo često slavljenici na vjenčanje pozovu Miroslava Škoru i Matu Bulića, za koje se zna reći kako po ‘jednom takvom ‘gostovanju’ uzmu gotovo kao i ovi što pjevaju cijelu noć.

I mlađi pjevači ukrcali su se na ovaj vlak. Mario Roth i grupa Vigor godinama su radili svadbe, a po večeri zarade i do dvije tisuće eura. No, u posljednje vrijeme, zbog puno nastupa, više ne stignu nastupati po vjenčanjima.

Sličnu cijenu navodno ima i Ivan Stapić kojeg zovu ‘slavonski Jole’, a navodno je uz Rotha upravo on jedan od traženijih na slavonskim i baranjskim svadbama.

Među traženijim pjevačicama na vjenčanjima je i Neda Parmać, baš kao i njezina kolegica Pamela Ramljak.

Izvor: Dnevnik.hr

Podijeli objavu