Podijeli objavu

Ovih dana brojne poznate Hrvatice pohvalile su se zanimljivim putovanjima u pratnji svojih poslovnih suradnika, prijatelja ili partnera. Dok su jedne birale destinacije s ugodnom toplom klimom, druge su pokazale da se može uživati i na niskim temperaturama.

Početak godine i tmurnu veljaču putovanje na novu destinaciju svakako može uljepšati, a to znaju i brojne poznate dame koje su recept za sreću pronašle na nekim od najzanimljivijih svjetskih lokacija.

Tako je posao prije nekoliko dana našu sportsku novinarku Fani Stipković odveo u Las Vegas. Iz Madrida, u kojem radi već posljednjih nekoliko godina, odletjela je u grad kocke povodom američkog Super Bowla, finala američkog nogometa. Uživala je u mnogim atrakcijama ovog čudesnog grada usred pustinje, a potom se i sama okušala u igrama na sreću.

Poznate Hrvatice uživaju na zanimljivim destinacijama diljem svijeta 1

Za to vrijeme njezina kolegica iz struke, voditeljica Nevena Rendeli provodila se na skijanju, koje joj je ove godine bilo nešto drugačije.

Ona i suprug Mak Vejzović poveli su i sedmomjesečne blizanke Leu i Mare te pokazali da putovati s bebicama uopće nije teško.

 

U još većoj hladnoći  boravi i Andrea Šušnjara, splitska pjevačica grupe Magazin, koja je sa svojim bendom u Torontu imala nastup za Hrvate koji već godinama žive u Kanadi.

#loveit #favoriteshoppingmall #myband & #me #grupamagazin #winterintoronto

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Posebno su je očarali zaleđeni Niagarini slapovi, a zabundana pjevačica nije krila oduševljenje ovom turističkom atrakcijom.

Fill your life with experiences not things…#frozen #niagarafalls #canada #ontario

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Od zime i snijega pobjegla je pak splitska dizajnerica Anamarija Asanović te već tjedan dana uživa u dalekoj Australiji s kćerkicom Zorkom. Mama i kći provode se u sunčanom Melbourneu te su posjetile i najveći morski akvarij, a ostatak slobodnog vremena najradije provode na beskonačnim pješčanim plažama.

Uspješna manekenka Helena Šopar poznata je po mnogobrojnim putovanjima, a iako se prije nekoliko godina zbog ljubavi preselila u London, nije odustala od istraživanja ostalih europskih atrakcija. Zato je provela vikend u belgijskom gradiću Brugesu s prijateljicom Monikom, koja joj je poslužila i kao vodič.

Izvor: Tportal.hr

 

Podijeli objavu