Podijeli objavu

Nakon što je mjesecima davala naznake kako je i ona žrtva Harveyja Weinsteina, Uma Thurman je u subotu za New York Times to službeno potvrdila. Obrušila se tada i na Quentina Tarantina.

Nakon što je u intervjuu za New York Times ispričala da je zamalo poginula na snimanju filma ‘Kill Bill’Uma Thurman objavila je snimku te nesreće na Instagramu.

Glumica je ispričala da ju je redatelj Quentin Tarantino natjerao da vozi neispravan automobil u sceni filma jer nije htio da prizor izvede kaskaderka.

“Nakon izlaska iz bolnice nosila sam ovratnik, koljena su mi bila razbijena i imala sam kvrgu veličine jajeta na glavi”, dodala je.

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Na snimci koju je objavila Uma je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stablo. Nakon udarca ostala je ležati sve dok nisu došli članovi ekipe i izvukli je iz vozila. U prvi mah mislila je da je paralizirana, a nakon izlaska iz bolnice nosila je ovrtanik te dan danas pati od bolova u vratu i koljenima.

Thurman je na Instagramu napisala da su “okolnosti događaja bile nemarne do razine zločina, ali ne vjeruje da je postojala zla namjera”.

Quentin Tarantino žalio je te dan danas žali zbog svega. Dao mi ovu snimku godinama poslije nesreće kako bih ih objavila i raskrinkala, iako je pravdu za ovo nemoguće ostvariti. Dao mi je snimku svjestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. No, zataškavanje ovog događaja je neprihvatljivo. A za to krivim Lawrencea BenderaE. Bennetta Walsha i zloglasnog Harveyja Weinsteina. Oni su lagali, uništili dokaze i nastavili lagati o trajnoj šteti koju su prouzročili, a zatim su odlučili zataškati sve. To zataškavanje je zlonamjernom i trojac bi se trebao sramiti do kraja života”, napisala je uz snimku.

Izvor: New York Times

Podijeli objavu