Podijeli objavu

Glumica Kim Cattrall posljednjih dana proživljava izuzetno teške trenutke zbog obiteljske tragedije, smrti njezinog brata Chrisa. Čak i u tako delikatnom trenutku, dogodilo se nešto zbog čega su se ona i njezina kolegica Sarah Jessica Parker opet “porječkale”.

Strani mediji bruje o njihovom rivalstvu, za koje mnogi tvrde da i nije primjereno u ovom trenutku.

Iako je poznato da njih dvije još od snimanja serije nisu u dobrim odnosima, i da upravo zbog njih nije sniman treći nastavak filma “Seks i grad”- taj jaz i netrpeljivost nikada nisu bili tako otvoreni kao sada.

I to javno, na Instagram profilu Kim Cattrall osvanuo je vrlo direktan post usmeren protiv Sarah koja je prethodnih dana pokazala podršku kolegici u teškim trenucima.

Iako Kim nije reagirala ni na jedan “znak oglašavanja” ostalih, Sarah je dobila neočekivanu reakciju. “Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu, Sarah”, napisala Kim.

Kim je obrazložila zašto je tako nešto napisala:

“Majka me je pitala: “Kada će nas Sarah Jessica Parker, taj licemjer, ostaviti na miru?” Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsjetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari: Ti nisi moja obitelj, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem posljednji put da prestaneš  eksploatirati našu tragediju da pokažeš kako si ‘dobra osoba’, napisala je glumica, prenosi Super žena.

Do sada se samo nagađalo da je razlog sukoba to što je Sarah imala mnogo veće honorare od ostalih glumica i tijekom snimanja serije, a i kasnije tijekom ekraniziranja knjige Candace Bushnell o pustolovinama četiri njujorčanke na veliko platno.

Kim je taj odnos producenata, navodno, veoma vrijeđao i ona se nikada nije mogla pomiriti s tim, a sada je eskalirao.

Izvor: Super žena

 

Podijeli objavu