Podijeli objavu

Glazbeni par Beyonce (36) i Jay-Z (48) prvu zajedničku turneju su imali 2014. i zaradili su na prodaji ulaznica preko oko 100.000 milijuna dolara (oko 604 milijuna kuna) čime su prestigli legendarni bend Rolling Stones.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Supružnici su objavili da na novu turu ‘On the Run II’ kreću 6. lipnja i otvorit će ju koncertom u Cardiffu. Vijest o turneji je objavila Beyonce na svom Instagramu čime je oduševila brojne obožavatelje. Pjevačica je podijelila dvije crnobijele fotografije i video te se prvoj slici vozi s Jay-Z-om na motoru. Na videu se Beyonce grli s mužem i pojavljuje se ona kako zamahuje kosom, a na posljednjoj je samo auto.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

– Vrištim. Prodat ću jedno plućno krilo za ulaznicu ako treba. Doslovno skačem od sreće – komentirali su obožavatelji objavu o turneji. Dodali su kako su zbog ove informacije ‘u raju’ , a neki su se požalili da glazbenici žele da bankrotiraju i da od sada moraju štedjeti svaki novčić. Ipak, ostatak fanova im je zamjera što imaju 36 koncerata i nijedan nije u njegovom gradu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

– Varaju li me oči ili stvarno nećete nastupiti u New Yorku – istaknuli su. Turneju su prošlog tjedna ‘slučajno’ potvrdili organizatori kada su objavili kojeg će datuma par imati koncert u Philadelphiji, no ubrzo su izbrisali sve informacije sa društvenih mreža. Mjesecima se nagađalo da će Beyonce i Jay-Z na zajedničku turneju i tek su danas odlučili otkriti da su glasine istinite.

Supružnici će završni koncert imati 2. listopada u u Vancouveru i pjevačica će biti fizički spremna jer je trenutačno na veganskoj dijeti, kako je rekla, zbog Coachelle. Naime, ona će otvoriti ovogodišnji festival glazbe i umjetnosti koji počinje 13. travnja u kalifornijskom gradu Indiou, javlja 24 sata.

Beyonce je objavila fotografiju na kojoj uvježbava koreografiju sa svojim plesačima i pritom otkrila da ide na rigoroznu dijetu te pozvala fanove da joj se pridruže. O njezinim obrocima i formi se brine trener, psiholog za vježbanje Marco Borges s kojim je 2013. lansirala ’22 dana ishrane’, program za mršavljenje i zdrav život. U njemu se preporučuje ‘čisto’ jedenje 22 dana kako bi se korisnicima transformirala tijela i životi.

Beyonce i Jay-Z opet skupa na turneji: Fanovi skupljaju novac 1Nedavno je magazin Forbes objavio kako je Jay-Z postao najbogatija svjetska hip-hop zvijezda i tako preskočio kolegu Seana Diddyja Combsa (48). Reper je ulagao u šampanjac Armand de Brignac i konjak D’Usse te je u 2017. povećao vrijednost svoje imovine na 900 milijuna dolara (oko pet i pol milijardi kuna). To je za 90 milijuna dolara (oko 543 milijuna kuna) više u odnosu na godinu prije.

Beyonce i Jay-Z opet skupa na turneji: Fanovi skupljaju novac 2Beyonce i Jay-Z su u braku od 2008. i imaju kćer Blue Ivy (6) te osmomjesečne blizance Rumi i Sira.
 

Podijeli objavu