Podijeli objavu

Ako koristite WhatsApp sada ćete imati još više vremena da obrišete poruke koje ste poslali greškom – iz kojeg god razloga. Još u listopadu su uveli opciju ‘izbriši za sve’ (delete for everyone) kojom ste imali sedam minuta da obrišete poruku iz nekog chata.

Sada stiže nadogradnja, a kako je otkrio WABetainfo, WhatsApp je odlučio povećati taj vremenski limit na sat vremena, odnosno 1 sat 8 minuta i 16 sekundi. Ne navode koji je točno razlog ovakvog vremenskog limita, no radi se o 4096 sekundi (212).

U svakom slučaju sada imate sat vremena da obrišete poruke u kojima ste se možda osramotili, ali imate i opciju da barem malo približite WhatsApp načinu na koji funkcionira Snapchat i slični servisi u kojima poruke nestaju nakon određenog vremena. Naravno, ako netko vidi poruku u tom vremenu i dalje ste prepušteni posljedicama, a i obrisana poruka ostavit će trag jer WhatsApp ostavlja poruku da je korisnik obrisao poruku.

Kako bi obrisali određenu poruku, morate je označiti i potom na vrhu ekrana kliknuti na kantu za smeće da bi je obrisali, no morate odabrati opciju obriši za sve.

Tema: To mi treba

 

 

Podijeli objavu