Podijeli objavu

Na Snapchatu su se prije nekoliko dana pojavile kontroverzne reklame s pitanjem “Biste li radije udarili Rihannu ili Chrisa Browna?”

Nakon što su se kontroverzne reklame pojavile, korisnici su se zapitali jesu li u Snapchatu uopće svjesni kakav su oglas plasirali? Oglas banalizira zlostavljanje nad ženama zbog čega su se korisnci odmah razbijesnili, a oglasila se i Rihanna.

Pokušavam shvatiti koja je poanta ovog kaosa,” napisala je Rihanna na svom Instagramu.

Voljela bih reći da je to nezanje, ali znam da niste glupi. Potrošili ste novac kako biste stvorili nešto čime namjerno ismijavate žrtve obiteljskog zlostavljanja!!! Ovo nije samo o mojim privatnim osjećajima, jer ih nemam puno… ovo je o svim ženama, djeci i muškarcima koji su bili žrtve obiteljskog zlostavljanja i onima koji to još uvijek jesu… izdali ste nas! Sram vas bilo.

Snapchat je već pretrpio gubitak od 1.3 milijarde dolara kada je Kylie Jenner nedavno na svom Twitteru napisala da nije zadovoljna novim izgledom aplikacije. No, ova je reklama ozbiljan problem koji bi ih mogao stajati puno više od novčanog gubitka.

Iz Snapchata su za Mashable rekli kako je došlo do greške kod objave reklame te je ona odmah uklonjena, no to im neće spasiti ugled, prenosi Elle.hr.

Podijeli objavu