Podijeli objavu

Blaž Slišković, šef stručnoga stožera HŠK Zrinjski, rekao je nakon nevjerojatne utakmice protiv Željezničara koja je završena rezultatom 3:3 da je susret bio izuzetno zanimljiv, ali se još jednom osvrnuo na sudačke odluke.

Popularni Baka pohvalio je kvalitet utakmice te je rekao da su gledatelji zadovoljni mogli napustiti stadion, a rekao je da će njegova momčad i dalje pokušavati stići prednost prvoplasiranog Željezničara koja i dalje iznosi dva boda, piše Jabuka.tv.

“Utakmica je bila veoma interesantna, ali po ovako teškom terenu ne bih rekao ni da nije bila lijepa. Bilo je tu nekoliko kvalitetnih akcija, šest pogodaka i gledatelji su mogli uživati u ovome. Vjerujem da je derbi opravdao očekivanja, Željezničar i dalje ima prednost od dva boda i mi ćemo pokušati to sustići”, rekao je Slišković.

A potom malo o sucima.

“Još uvijek nije ništa gotovo, ima puno međusobnih derbija, ali ne mogu prešutjeti neke stvari, makar me iz lige isključili. Ne može peti sudac dosuditi penal glavnom sucu ako je on udaljen deset metara, a ovaj 35 metara! Ne kažem da ja to presudilo, ali to nije kvalitetna odluka, to nije odluka glavnog suca. Borit ću se protiv toga do kraja, makar me suspendirali”, poručio je Slišković.

Podijeli objavu