Podijeli objavu

Kao i svake godine do sada studij Socijalnog rada na Filozofskom fakultetu u Mostaru te Udruga studenata socijalnog rada Zamfis organiziraju dvodnevni program predavanja s ciljem obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada.

Za utorak 20. ožujka (11:30 sati, amfiteatar 21) je planirano predavanje na temu „Promocija zajednice i održivi okoliš“, a gost predavač je profesorica dr. sc. Svjetlana Stanić Koštroman koja je ujedno i pročelnica biološkog odsjeka FPMOZ-a.

U srijedu 21. ožujka (11:30 sati, amfiteatar 21) gost predavač bit će Dejan Nemčić, profesor geografije u Zagrebu, a naziv predavanja je “HAKUNA MATATA – proživi svaki trenutak”. S mišljenjem da je obrazovanje temelj svake države, pokrenuo je dva velika projekta u nastavi geografije koja su postala međunarodno priznata: „Uživo sa svih kontinenata“ i „Afrika možemo zajedno“.

Sa svojim učenicima virtualno putuje svijetom sjedeći u razredu, a kroz projekt „Afrika možemo zajedno“ je pokazao koliko su osmijeh, sreća i zadovoljstvo bitni unutar školskih klupa. Kako izgleda obrazovanje 21. stoljeća unutar nastave geografije, možete čuti na predavanju kroz mnoge primjere iz prakse. Na predavanju će svatko moći napisati poruku za čovječanstvo, poruke koje će raketom biti lansirane u svemir i ostaviti vječni trag, priopćili su iz ove Udruge.

Progledajm@

Podijeli objavu