Podijeli objavu

Jedan od najbolji igrača na svijetu i najbolji igrač Barcelone, Lionel Messi, šokirao je navijače u svojoj rodnoj Argentini. 30-godišnjak će na ljeto igrati svoje četvrto Svjetsko prvenstvo s Argentinom s kojom je izgubio finale 2014. godine, a uspješni nisu bili ni u Copa Americi. Messiju je izgleda stvarno dosta jer je za tamošnji list La Cornisa natuknuo kako bi mu SP u Rusiji moglo biti zadnje veliko natjecanje za reprezentaciju.

“Istina je da će ova ekipa igrati zadnje veliko natjecanje zajedno. Došli smo do tri finala, ali nismo ništa osvojili. Jasno je da budućnost ovisi o rezultatima i osjećajima ove ekipe, ali osjećam da nećemo više biti zajedno”, rekao je Messi pa dodao:

“Ako ovog ljeta ne osvojimo Svjetsko prvenstvo, još više će igrača htjeti napustiti reprezentaciju. Lijepo je to što puno ljudi želi meni i mojoj ekipi da igramo odlično na Svjetskom prvenstvu, a toliko njih želi i da osvojimo trofej”, zaključio je Messi koji je tako zapravo najavio odlazak i raspad ekipe, ako Argentina ne osvoji najveću nogometnu smotru.

Na putu će Messiju i društvu stajati i Hrvatska s kojom je Argentina u skupini D. Uz Hrvatsku i Argentinu tu su i Island i Nigerija pa bi prvu stepenicu na putu do trofeja Messi i društvo trebali proći.

Izvor: La Cornisa

Podijeli objavu