Podijeli objavu

Fanovi su joj čak priznali kako im zbog nje preskače srce

Manekenka Emily Ratajkowski (26) poznata je po svojoj otvorenosti prema fotografiranju bez ijedne krpice na sebi, ali ljudi su nekako vjerovali kako će takvo naslikavanje prestati sad kad se udala za filmaša Sebastiana Beara-McLarda.

Međutim, njezini fanovi mogu odahnuti jer Emily nastavlja s tradicijom. Prsata ljepotica objavila je na Instagramu fotografiju nakon kupanja. Strateški se postavila ispred zrcala s više tkanine na glavi nego na tijelu. Kosu je umotala u ručnik i navukla tek minijaturne tangice. Fotoaparatu je okrenula guzu i poručila: “I don’t think you ready for this jelly ?” (Mislim da niste spremni za ovaj bombon), očito aludirajući na stih popularne pjesme “Bootylicious” grupe Destiny’s Child.

SKINULA SE DO KRAJA: Emily Ratajkowski na novim fotkama ništa nije prepustila mašti

“Dovraga, preskače mi srce”, “O, moj Bože, prekrasno tijelo”, “Vau, tvoja koža izgleda tako meko”, “Prevruće za diranje”, “Sladak ti je bombon”, poručili su manekenki njezini obožavatelji.

Inače, Emily je sve iznenadila kad je nedavno bez ikakve najave objavila da se udala, i to samo dva mjeseca nakon prekida dugogodišnje veze.

Podijeli objavu