Podijeli objavu

Real je dobio jasnu poruku da pojačanje potraži na drugom mjestu.

Robert Lewandowski već se dugo spominje kao jedna od želja Real Madrida. Poljski napadač ponajbolji je igrač Bayerna i jedan od najboljih napadača svijeta, a činilo se da bi se priče oko transfera mogle konkretizirati kada je Mundo Deportivo objavio da je Real postigao načelni dogovor s Lewandowskim.

No nešto se pita i Bayern koji je odlučno demantirao odlazak Lewandowskog. Prema pisanju njemačkog Kickera, iz Bayerna su im potvrdili da odlazak Lewandowskog u Real nije opcija.

Iz Bayerna tvrde da Lewandowski, koji ima ugovor do 2021., ovog ljeta neće napustiti klub. Dodali su i da znaju za interes Manchester Uniteda, ali ne i Reala, no i Crveni vragovi mogu odmah odustati jer ne planiraju pustiti Lewandowskog, piše Kicker.

Čini se da će Real morati potragu za napadačem nastaviti na drugom mjestu. Osim Lewandowskog, najčešće se spominju Harry KaneMohamed Salah i Neymar, ali zasad njihovi klubovi ne pokazuju namjeru prodaje svojih zvijezda. Dojam je da bi ih mogla razuvjeriti samo nekakva ”nemoralna” ponuda koja se ne odbija i Real će, ako želi dovesti novog napadača, morati posegnuti duboko u džep.

 

Podijeli objavu