Podijeli objavu

Na osnovu datuma rođenja, otkrijte što žene očekuju od ljubavi!

Ovan

Ovan žene su naivne do te mjere da one mogu imati previše povjerenja. Ali, one dobivaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voljeti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju odgovoriti agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je neovisna i konkurentna.

Bik

Bikovi žene skrivaju svoja osjećanja sve dok ne odluče  pokazati tko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost i morate biti tu za duge staze, piše “Ženski magazin“.

Blizanci

Blizanci djevojke su uvijek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Za voljeti ženu u znaku Blizanaca, morate biti u stanju  održati korak s njom, pratiti je u stopu inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Rak žena je obično hodajuća kontradikcija – srdačna i hladna. One odišu jakim držanjem, ali su meke kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite djevojku rođenu u znaku Raka, važno je znati  “oljuštiti” te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svijet shvatiti ćete da, iako su njezina osjećanja promjenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku prije svega.

Lav

Žena rođena u znaku Lava je karizmatična i prolazi kroz život s zavidnim smislom za humor. Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u djevojku rođenu u znaku Lava, ona će biti najodanija djevojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njezino povjerenje, kada vas napusti nikada se neće vratiti.

Djevica

Djevice djevojke su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvijek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema vanjskom svijetu, često kriju kako se zaista osjećaju poslije životnih razočaranja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpion

Škorpioni su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica s Škorpionom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpionku morate joj dopustiti da kontrolira stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osjećanja.

Strijelac

Strijelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strijelca djevojku, jer ona ima stalnu potrebu  istraživati. Ako uspijete uskladiti želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. One imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i trebaju naučiti kako uravnotežiti posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiti će mnogo kako bi bile sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodenjak

Vodenjaci su jedinstvene, brzi mislitelji koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je riječ o ljubavi prema Vodenjacima, važno je da joj partner omogući da bude neovisna.

Riba

Ribe su tajanstvene i osjetljive. One provode veći dio svog života birajući… Uglavnom između dvije staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, prije nego kao što zaista jesu. Kada je riječ o ljubavi djevojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njezinim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osjetljivi i romantični. Riba djevojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Podijeli objavu