Podijeli objavu

Novak Đoković na turniru u Monte Carlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali već na sljedećoj prepreci je zastao.

Danas je nakon preokreta u tie-breaku uspio dobiti prvi set, da bi onda glatko izgubio od Dominica Thiema. Sedmi igrač svijeta drugi set dobio je 6:2, a treći 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kojem ga čeka Rafael Nadal.

A nakon tog poraza Đoković je napravio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorirao suca i prošao kraj njega bez da mu pruži ruku. Taj detalj nije promaknuo navijačima iz cijeloga svijeta koji su se o tome raspisali na društvenim mrežama.

Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ. Naime, u jednom trenutku sudac je opomenuo Đokovića i upozorio ga da pripazi na vrijeme stanke koje koristi između gemova, piše Večernji.hr. Đokovića je to očito razljutilo pa je vjerojatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Statističari su odmah izračunali da Đoković inače koristi 25 sekundi stanke između poena, a kako je danas morao ubrzati, to se vrijeme skratilo na 16 sekundi.

 

Podijeli objavu