Podijeli objavu

Ne samo da ga policija nije ispitala, nego mu još redovito raportiraju dosadašnji tijek istrage…

Prema prijavi, određeni broj korisnika socijalne pomoći na području mjesta Ružići u Grudama nije dobio socijalne pomoći za više mjeseci 2017. godine, iako u Hrvatskoj pošti, poslovnici Grude, postoje priznanice kako su oni navedeni novac primili.

Slučaj je istraživala i policija zapadno hercegovačke županije, a mjesni poštar D.Ž. na koncu je svojoj tvrtci priznao kako je otuđio novac od nekoliko primatelja socijalne pomoći s područja Ružića, tako što je umjesto njih potpisivao priznanice. Rekao je kako je spreman i vratiti otuđeni novac, samo da izbjegne kaznenu odgovornost. A u tome će mu, čini se, svakako pomoći i obitelj.

Kako piše Ljubuški.info, poštar je uredno vraćen na posao, a policija ga uopće nije pozvala na obavijesni razgovor.

Rođak potkopava slučaj

Stanovnici Gruda, uvjereni su da je to zato što je rođak osumnjičenog u samom vrhu PU Grude, te da isti preko Centra za socijalni rad i svjedoka pokušava ovaj predmet kompromitirati.

Osim toga, Ljubuški.info od obitelji oštećenih doznaje čak dosadašnji rad po ovoj istrazi u službenim prostorijama PU Grude detaljno prezentiran jednom od članova obitelji osumnjičenog poštara, kako bi što bolje pripremio obranu, nakon što je socijalnim slučajevima uzimao 80 KM,  s kojima bi oni trebali preživjeti mjesec.

Podijeli objavu