Podijeli objavu

Bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, koji se prošlog mjeseca pridružio pravnom timu američkog predsjednika Donalda Trumpa, izjavio je u srijedu da je Trump vratio 130.000 dolara koje je njegov odvjetnik dao pornoglumici Stormy Daniels kako bi kupio njezinu šutnju o navodnoj vezi s Trumpom.

Trump je rekao da nije znao za isplatu Stormy Daniels, čije je pravo ime Stephanie Clifford, a koja tvrdi da je provela noć s Trumpom 2006. godine. Trumpov odvjetnik Michael Cohen dao joj je 2016. novac kako bi uoči predsjedničkih izbora šutjela o navodnoj seksualnoj vezi s Trumpom.

U intervjuu za Fox News bivši savezni tužitelj i dugogodišnji Trumpov prijatelj Rudy Giuliani izjavio je kako je predsjednik znao za isplatu 130.000 dolara te je taj novac nadoknadio Cohenu.

“Predsjednik nije znao pojedinosti, koliko znam, ali je znao za opći dogovor da će se Michael brinuti za takve stvari”, rekao je Giuliani.

Ustvrdio je kako isplatom 130.000 dolara nije prekršen zakon o financiranju predsjedničke kampanje jer taj novac nije povučen iz sredstava prikupljenih za kampanju.

Podijeli objavu