Podijeli objavu

Nakon intervjua koji je dao prije mjesec dana Thomas Markle, tata vojvotkinje od Sussexa, odlučio je opet istupiti u javnost.

– Šutio sam godinu dana pa su me mediji razapinjali i govorili kako sam pustinjak koji se skriva u Meksiku i zato sam odlučio ispričati svoju priču. Očigledno je taj intervju izazvao šutnju kod kraljevske obitelji i zato sam odlučio dati drugi intervju kako bi prekinuo tu šutnju. Sve što moraju učiniti je razgovarati sa mnom – izjavio je za TZM Thomas.

Dodao je kako sutra slavi rođendan i uživa u tome što je natjerao cijelu kraljevsku obitelj da šuti. Za The Sun je u intervju koji im je dao ovaj tjedan izrazio zabrinutost za svoju kćer i uvjeren je kako ona ne uživa u ulozi vojvotkinje.

– Mislim da je ona prestrašena. Vidim to u njezinim očima, na njezinom licu, vidim to dok se smije. Poznajem njezin osmijeh i ovaj koji sad vidim nimalo mi se ne sviđa. Ovo čak nije ni osmijeh za scenu, ovo je bolan osmijeh – ispričao je Markle.

Za The Sun je rekao kako s kćeri nije razgovarao od njezinog vjenčanja 19. svibnja jer više ne koristi broj koji je nekada imala.

Podijeli objavu