Podijeli objavu

Odmara Nika Fleiss pored bazena na Floridi, a njena bujna guza u prvom je planu njezine objave na Insta Storyju. Kapljice na njezinoj bujnoj pozadini golicaju maštu, a voli tako i inače atraktivna bivša skijašica privući pozornost medija i obožavatelja na društvenim mrežama. Poznata hrvatska sportašica ne libi se pokazati svoje seksi atribute. Čini se da joj je skijaško odijelo tijekom godina dozlogrdilo, što možemo razumijeti. Nije lako vječito skrivati blago koje se krije ispod.

Obožava tako Nika svoje tijelo, a mi vam donosimo njezina najseksi izdanja. Prije par dana objavila je fotografiju grudi u uskom topiću koji poručuje: ‘Be Cool Honey Bunny’. I dok su neki izrazili sumnju i komentirali: ‘Tvoje su manje puno’, drugo su bili oduševljeni pa je jedan gospodin napisao: ‘Mnogo dobra prsa’, ispod fotografije bujnih grudi.

Ono što joj nitko ne može osporiti jest prethodna fotografija, na kojoj dekoltirani bijeli topić pokazuje svu raskoš grudi zgodne Fleiss.

Da voli bijelu boju pokazala je na objavi u badiću, kojom je poručila da sanjari o Bahamima.

Tu je i fotka tetovaže, koja je suptilno smještena na donjem dijelu trbuha.

Nije Nika sramežljiva kad je njeno tijelo u pitanju, a nema zašto ni biti. Pokazala je to i kada je pozirala svojedobno za Playboy.

 Nika Fleiss

Podijeli objavu