Podijeli objavu

NAKON što smo objavili video iznajmljivača ležaljki na plaži u Selcu, dobili smo i drugi video s istim glavnim akterom. Na videu se čuje kako se Miroslav Mesaroš, nositelj koncesijskog odobrenja za plažu Poli mora u Selcu, prepire s dvojicom muškaraca nazivajući ih idiotima i lopovima.

“Dođi gore, majmune jedan, idiote jedan glupi, dođi gore, tu si bio hrabar, dođi gore, ne želim vas ovdje, vi ste idioti, neandertalci”, čuje se kako Mesaroš govori starijem muškarcu i uporno ga poziva da dođe gore. Nakon što ga muškarac odguruje, Mesaroš nastavlja ići prema njemu govoreći mu: “Nemoj se gurati, ne znaš s kim imaš posla, dođi gore, majmune jedan.” U jednom trenu muškarac gubi strpljenje i udara Mesaroša koji pada na ležaljku, ali odmah ustaje i nastavlja mu govoriti “Ajde dođi gore, idiote jedan.”

“Nisu mi htjeli platiti ležaljke”

Mesaroš nam je rekao da je video snimljen prošle godine i da su ga isti muškarci pokrali te da mu nisu htjeli platiti korištenje ležaljki.

“To su bili čudni ljudi, nisu nam htjeli platiti ležaljke, vrijeđali su me da sam mađarsko govno, da im prodajem maglu, kad god sam im došao naplatiti onda su bježali u more. Četvrti dan kako su dolazili na plažu, došlo je do konflikta. Dobio sam niz udaraca jer sam im uzeo stvari s ležaljke i dao te stvari ljudima koji su mi platili za ležaljku. Onda su me okružili i lupali sa svih strana. Rekli su mi da sam pijan, a oni su u četiri dana koristili 16 kompleta ležaljki i za to nam nisu platili 1440 kuna, nego su nas pokrali”, rekao je Mesaroš i dodao da uvijek ima problema samo s “našim ljudima”.

INDEXHR

Podijeli objavu