Podijeli objavu

Šezdesetpetogodišnjak iz okolice Izole iznenadio se kad ga je je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat proći neopažen – usred noći se naime kroz tunel vozio u invalidskim kolicima, iako nije invalid.

Policajci su ga na izlasku iz dvokilometarskog tunela Markovec zatekli u utorak u tri sata ujutro nakon obavijesti dežurne službe tvrtke DARS koja upravlja državnim cestama i snima promet nadzornim kamerama, prenose u utorak lokalni mediji.

AKO STE MISLILI DA STE SVE VIDJELI, PRIPREMITE SE: Videosnimka iz tunela u Sloveniji će vas zaprepastiti

Osim prekršajne kazne za opasnu vožnju, neobični noćni putnik čiji motivi zasad nisu poznati bit će prijavljen i zbog zloupotrebe invalidskih kolica.

Snimku koja je ubrzo postala viralna DARS je objavio kao što to povremeno čini u ekstremnim slučajevima kada neodgovorni vozači voze u suprotnom smjeru ili se okreću na autocestu, a sve s ciljem da upozori sudionike u prometu.

AKO STE MISLILI DA STE SVE VIDJELI, PRIPREMITE SE: Videosnimka iz tunela u Sloveniji će vas zaprepastiti 1

AKO STE MISLILI DA STE SVE VIDJELI, PRIPREMITE SE: Videosnimka iz tunela u Sloveniji će vas zaprepastiti 2

Družba za avtoceste@DARS_SI

[SKRAJNO NEODGOVORNO] Ponoči skozi predor Markovec peljal moški z invalidskim vozičkom. 65-letnega domačina, ki ni invalid, so policisti na izvozu za Izolo odstranili s hitre ceste in mu izdali plačilni nalog.

To početje ni samo nevarno, gre tudi za zlorabo invalidskega vozička.

U policiji kažu kako je nejasno što je muškarac svojim poduhvatom želio dokazati.

Nagađa se da bi se moglo raditi o okladi ili nekoj vrsti prosvjeda, zato što su se lokalni stanovnici prije tri godine, kad je tunel otvoren, vladi žalili što su se tunel i lokalna cesta gradili punih deset godina i što su na početku morali plaćati vinjetu za prolazak kroz tunel kojim se svakodnevno služe za odlazak na posao.

Autor: HINA

Podijeli objavu