Podijeli objavu
piše: Slobodan Vasković
Vico Zeljković, zvani “Banjalučki Arkan”, sestrić Milorada Dodika, suvlasnik je kluba “Drama” u kojem se legalno prodaju kokain i druge droge i odvija visoka prostitucija.
“Drama” se nalazi u najstrožem centru Banjaluke, a jedan od šefova obezbjeđenja je Viktor Latinović, inspektor MUP-a RS.
Pitanja za vrh MUP-a RS nameću se sama od sebe:
-Zbog čega ste dozvolili da se u “Drami” legalno prodaju kokain, druge vrlo opasne droge i odvija visoka prostitucija?
-Da li je tačno da se u “Drami” banjalučkim djevojkama i djevojčicama u piće ubacuje “droga za silovanje” (GHB), nakon čega su one podvrgavaju iživljavanju zlostavljača i seksualnih predatora?
-Ko je dečko, (poznat je i široj javnosti), koji je u “Drami”, polovinom aprila, zamalo podlegao  nakon prevelikog konzumiranja kokaina?
-Da li je tačno da je taj dečko reanimiran tri časa i jedva mu je život spasen?
-Da li u cijelom tom aktu “nema elemenata krivične odgovornosti”?
-Da li su već sklonjeni “štekovi” iz garaže u neposrednoj blizini “Drame”?
-Da li ćete sada fingirati raciju u “Drami” kako bi ste “dokazali” da u tom KokainKlubu nema kokaina niti visoke prostitucije, što vam ne bi bilo prvi put?
-Na osnovu čega “Banjalučki Arkan” Zeljković tvrdi da na njegov “mig” policija uhapsi svakog onog čije hapšenje on zatraži?
-Na osnovu čega “Banjalučki Arkan” tvrdi da može nekažnjeno narediti likvidaciju?
-Da li priča gluposti ili njegove tvrdnje imaju validnog osnova?
-Da li mu takvu zastrašujuću ubijeđenost u mogućnost nekažnjenog počinjenja bilo kog zločina daje podrška inspektora Latinovića ili ima i drugih razloga?
-Zbog čega niste saslušali “Banjalučkog Arkana” zbog prebijanja fudbalskih sudija u aprilu ove godine?
-Zbog čega nikada niste saslušali “Banjalučkog Arkana” zbog organizovanja dugog niza prebijanja banjalučkih mladića i dječaka?

-Da li Zeljkovićeva Zločinačka Nasilnička Grupa djeluje zajedno sa pojedinim segmentima MUP-a RS?

-Odakle je došlo i gdje je, preko firmi “Banjalučkog Arkana” i njemu bliskih lica, otišlo osam miliona evra?
-Da li vam je poznato kako Zeljkovića zovu u beogradskim kriminalnim krugovima?
Tri pitanja u vezi zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića
-Da li je iko od pripadnika obezbjeđenja “Drame” saslušan u vezi sa zločinom Teškog Ubistva Davida Dragičevića?
-Koje boje je bio automobil kojim je odvežen David Dragičević, nakon što je pretučen pa otet  iza Metalske škole, 18.03?
-Zašto ste uništavali dokaze o Ubistvu Davida Dragičevića?
David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.
 
Drama: Pitanja za VRH MUP-a RS u vezi zločinačkog djelovanja “Banjalučkog Arkana” i Tri pitanja u vezi Otmice i Teškog Ubistva Davida Dragičevića? 1
 
 
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.
 
“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.
 
Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Drama: Pitanja za VRH MUP-a RS u vezi zločinačkog djelovanja “Banjalučkog Arkana” i Tri pitanja u vezi Otmice i Teškog Ubistva Davida Dragičevića? 2
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se) 

Slobodan Vasković – Sa druge strane…

Podijeli objavu