Podijeli objavu

Odlazak Olivera Dragojevića potaknuo je Splićane da, upravo njegovim stihovima, isprate dan kad smo ostali za jednu veliku dušu manji.

Ženski zbor Marjanke iz Splita napunile su večeras Pjacu u samom središtu grada na kojoj su se spontano zajedno s građanima počeli okupljati od 21 sat i započeli pjevati pjesme Olivera Dragojevića opraštajući se tako sa legendom hrvatske glazbe.

SPLIT ODAJE POČAST NEPREŽALJENOM OLIVERU: Građani se spontano okupili na Pjaci i u čast pjevaču zapalili svijeće i zapjevali 1

“Piva klapa ispod volta”, “Nedostaješ mi ti”, “Oprosti mi pape”, “Nek živi ljubav”, “Vela Luku” i brojne druge vječne Oliverove hitove večar pjeva na desetine Splićana i njihovih gostiju, a sve u čast neprežaljenog sugrađanina koji je jutros nakon duge i teške bolesti umro u bolnici. Građani su donijeli svijeće, upalili ih i pjevaju ispod glasa, a do kada će sve to trajati, kažu, dok ne ponestane Oliverovih pjesama.

“Nedostaješ nam ti”, poručio je večeras nekoliko puta Split i građani koji su svi redom novinarima izjavljivali da na glazbenoj sceni bez Olivera više ništa neće biti isto.

Podijeli objavu