Podijeli objavu

Ono što je najintrigantnije i o čemu se naveliko počelo šuškati unuatrag nekoliko dana, a pogotovo nakon Dalićeva spektakularnog dočeka u njegovom rodnom Livnu, činjenica je da je Ćiro Blažević već izvjesno vrijeme u specijalnoj misiji raščišćavanja stanja u HNS-u i trasiranja puta Zlatku Daliću da bez pritisaka, nesmetano nastavi voditi našu nogometnu vrstu do novih uspjeha, pa zašto ne reći i to – do titule europskih prvaka u nogometu za dvije godine!

Na najmasovnijem okupljanju u povijesti Livna, na kojem je upriličen spektakularan doček ponosa nacije, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića, pojavio se i specijalni gost, a tko drugi, nego   trener svih trenera i čovjek koji je do 15. srpnja ove godine, dakle  punih dvadeset godina, nosio titulu najuspješnijeg izbornika u povijesti Hrvatske – neuništivi Miroslav Ćiro Blažević. A kada je pred četrdeset tisuća oduševljenih hodočasnika, čovjek u bijeloj košulji, koja mu je donosila sreću u Rusiji, Zlatko Dalić,  na livanjskom stadionu pozvao na pozornicu velikog Ćiru, oduševljenju i skandiranju, „Ćiro, Ćiro!“, nije bilo kraja.

Neupućen netko bi pomislio da gleda snimku dočeka Ćirinih Vatrenih od prije dvadeset godina kada je, također, cijela Hrvatska bila u nogometnom zanosu i deliriju zbog osvojene zlatne bronce naših nogometaša u Francuskoj na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. godine.

Podijeli objavu