Podijeli objavu

Hajduk se objavom na svojoj stranici oprostio od legendarnog pjevača. Torcida je pripremila bakljadu za Oliverov ispraćaj, a Torcidaši su se okupili na splitskoj rivi…

Splićani se opraštaju od glazbenog velikana Olivera Dragojevića. Torcida je pripremila bakljadu za Oliverov ispraćaj, a Torcidaši su se okupili na splitskoj rivi.

POGLEDAJ VIDEO: Pjesme, baklje i brodice za Oliverov posljednji put iz Splita

Oliverova procesija je krenula iz crkve sv. Frane preko Rive do katamarana. Barke i brodice su isplovile za legendu, a tisuće ljudi je pjevalo u glas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hajduk se objavom na svojoj stranici oprostio od legendarnog pjevača.

Torcida se oprostila od Olivera: 'Zapalili' zvonik Svetog Dujma 1foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

‘Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: „Bio je jedan od nas“ i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti. Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk.  Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti…

Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođen. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo’, stoji na stranici splitskog kluba uz istaknutu Oliverovu izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:  Oliver kreće na svoju posljednju plovidbu…

24sata.hr

 

Podijeli objavu