Podijeli objavu

I U POSAVINI KRV KOMUNISTA KOLA HADEZEOVIM VENAMA

Današnja vrhuška HDZ BIH se ideološki i u svakom drugom pogledu odnarodila, te sve više postaje sama sebi svrha. Problem je u tome što HDZ BIH kao brend ima jako veliku potporu u hrvatskom narodu koji još uvijek na krilima 90-ih misli kako je to ona ista stranka koju je vodio dr. Franjo Tuđman i koja je bila uz svoj narod u najtežim trenutcima.

Nažalost ovi današnji osim imena nemaju puno veze sa tim ljudima, a ni sa idealima koje su zastupali.

KOMUNISTI: ISKONSKI MRZITELJI HRVATSKE DRŽAVE

Današnji HDZ BIH vode ortodoksni komunisti i pripadnici Markovićevog Saveza reformskih snaga Jugoslavije popularno nazvanog Reformisti, te njihovi ideološki učenici. Prvima tj. komunistima je svojstveno da iskonski mrze sve hrvatske domoljube jer su uništili dragu im Jugoslaviju i sve privilegije koje su imali u svojim mladim danima. Uništili su njihove najljepše uspomene i lagodan život u foteljama i bacili ih na rub događanja kada su bili u naponu snage te su se dugo, dugo, godina morali malo pomalo probijati i prilagođavati novonastalim situacijama.

Morali su nanovo učiti Oče naš, vjenčavati se u crkvama, krstiti svoju odraslu djecu, itd da bi postali Hrvati jer drugačije se nije moglo doći do pozicija. Trebalo je proći i vremena da u narodu izblijede slike velikih komunista koji su se kleli u Tita i Partiju, koji su cinkali svakoga tko bi spomenuo hrvatstvo a kamoli što učinio po tom pitanju.

REFORMISTI: SAMO U NOVAC ONI VJERUJU

Kod onih drugih, reformista, to je išlo brže. Oni nisu voljeli ni Jugoslaviju, kao što ne vole ni hrvatski narod. Njih sada kao i tada zanima jedino i isključivo novac, odnosno pozicije s kojih se može doći do društvenog novca.

Novac je njihova ideologija, njihov narod i njihova religija ništa drugo ih ne zanima.  Jugoslovenstvo su puno lakše od ortodoksnih komunjara zamijenili hrvatstvom jer je to kao i kod prethodnih bio jedini način da se dođe do bilo čega.

KAO VIRUS UŠLI I GENETSKI MODIFICIRALI HDZ BIH

Postavlja se pitanje što ih je spojilo?

Odgovor:  hrvatski domoljubi koji su im se ispriječili na putu do pozicija!

Znajući o kakvim se zvijerima radi bili su gurnuti na marginu političkih zbivanja, ali budući da su bili dobrostojeći, jer ostalo je mnogo iz onog vremena, da su imali poznanstava s drugovima od prije rata te uglavnom bili dobro obučeni i odškolovani od onog sustava, strpljivo su se infiltrirali u HDZ BIH.

Unutarnje podjele i sukobi, te nesređeni odnosi s drugim narodima, pritisci međunarodne zajednice na bržem pomirenju bili su sve aduti koji su išli u prilog pomenutoj gospodi. Malo pomalo i vrlo perfidnim metodama zaogrnuli su svoje pravo lice velom hrvatstva i domogli se moćnih pozicija u, sada demokratskom sustavu.

Vrlo brzo su se stari drugovi umrežili i podovodili svoje stare kadrove na ključne pozicije na nižim razinama i predstava je bila završena.

Tako je stranka kojom su Hrvati srušili jugoslavenski komunistički režim, genetski modificirana, ili bolje rečeno, mutirala u organizaciju koju vodi komunist i koja funkcionira po komunističkim metodama uzduž i poprijeko.

JUGOSLOVEN, I TO ĆIRILIČAR, NA ČELU HDZ BiH

Tako danas na čelu HDZ BIH imamo čovjeka koji se izjašnjavao kao Jugosloven, koji se potpisivao ćirilicom sve do rata, čovjeka kojeg je prezirao i sam dr. Tuđman ne želeći ga ni blizu moćnih pozicija jer ga je i sam nazivao „onaj ćiriličar“.

Taj čovjek koji je kao član UJDI-a (Udruženje za jugoslavensku demokratsku inicijativu) ortodoksne komunističke stranke, kamenovao autobuse hrvatskih domoljuba koji su osnivali HDZ, danas se predstavlja kao prvi Hrvat Hercegovine pa i Bosne ako treba.

Medijska blokada i vjerna drugarska sljedba na nižim razinama vjerno čuva lik i djelo dragog vođe kao nekoć nedodirljivog Tite. Istim udbaškim metodama kao da su izbrisane ove činjenice iz kolektivne svijesti naroda, ovo neodoljivo podsjeća na titov režim kada su isto mnogi znali za Bleiburg i Križni put, ali su se svi pretvarali kao da se to nije dogodilo i samo forsirali pozitivu o najvećem sinu naših naroda i narodnosti.

PERFIDNA OSVETA HRVATSKOM NARODU

Povijest treba poznavati da bi se razumjela sadašnjost i eventualno predvidjela, barem dijelom budućnost. Ne treba nas čuditi gramzivost današnjih hadeze političara ako znamo iz kakvog su miljea potekli. Ne trebaju nas čuditi neke odluke tih i takvih naših koje su izravno uperene protiv Hrvatskog naroda.

Takvi „Hrvati“ i ne vole nas Hrvate, odnosno možda nas podsvjesno kažnjavaju za onaj period svog izgubljenog vremena.

Zašto nam to naši rade a mi očekujemo udarce i postavljamo gard prema Srbima i Bošnjacima. Možda su nam drugovi puno opasniji i pogubniji jer od njih se i ne branimo, njima vjerujemo i njih BIRAMO.

Je li HDZ BIH vuk u janjećoj koži ?

Hvala Bogu, nikada nije niti će pobijediti „komunistički“ SDP niti bilo koja bošnjačka ili srpska stranka među Hrvatima, pa zašto nam je onda loše?

Zašto bježimo odavde od svojih kuća glavom bez obzira?

Zbog Bošnjaka i političkog Sarajeva vele drugovi. Valja se onda zapitati koliko je to Sarajlija došlo u naše kuće i ugrožavalo nas u Posavini zadnjih godina? Koga su otpustili, koga otjerali?

Molim vas pitajte ovih dana naše gastarbajtere koliko ih je otišlo radi Sarajeva a koliko radi naše vlasti i besperktivnosti?

 

HADEZEOVCI IZ DEVEDESETIH SADA SU BEZNAČAJNI, KAO I HRVATSKI NAROD

U prilog moći  drugova komunista i reformista u HDZ-u BiH govori i činjenica da su prilikom kreiranja lista za naredne izbore stari hadezovci iliti utemeljitelji gurnuti na beznačajna mjesta s kojih ne mogu proći pa su tako de facto postali ono što već duže vremena i jesu, tek ukras na stranačkom dresu.

To nam govori i primjer nekadašnjeg premijera i člana predsjedništva HDZ BiH ispred utemeljitelja stranke Mije Matanovića koji je gurnut k´o fol na najvišu razinu i to onu državnu, a s te pozicije nema nikakve šanse ući u Parlament BiH.

Puno značajniju ulogu ima Zajednica žena i Mladež HDZ BiH pa im se u ime ravnopravnosti spolova i zaloga za budućnost daju puno bolja mjesta. U biti, njih se forsira jer su mirniji i poslušniji, odobrano su indoktrinirani, vrebaju na kakvo radno mjestance te ne mogu nikako ugroziti stare drugove,

Stranačke Žene i Mladež o njihovom političkom pedigreu ništa i ne znaju niti ih to puno zanima, dok bi stari lisci koji su srušili komuniste mogli biti potencijalno opasni. I uzjoguniti se protiv komunističke naravi sadašnjeg HDZ-a BiH.

DEFINITIVNO, KOMUNISTIČKA KRV KOLA HADEZEOVIM VENAMA

I tako, dok najveća stranaka u Hrvata stoji u čvrstom zagrljaju komunista te plaši lakovjerni hrvatski narod da će ga pojesti oni drugi, taj isti narod polako ali sigurno nestaje sa svojih stoljetnih ognjišta vjerujući drugovima a sumnjajući u sve ostale.

Vješto je izmanipuliran starim ali oprobanim metodama. Drži se svoje stožerne stranke k´o pijan plota i čeka ni sam ne zna što.

Drugove taj nestanak i ne zanima previše. Što manje naroda, manje problema!

Pozicije i s njima novac su za stožernika ionako zagarantirani Ustavom BiH i Daytonskim sporazumom bez obzira na broj Hrvatica i Hrvata u BiH.

Koga briga za hrvatski narod kad je njima i njihovim dobro!

HVO-Posavina

Podijeli objavu