Podijeli objavu

Godišnji odmori, slobodno vrijeme, milovanje sunca i uzlutali pogledi na obnaženim tijelima izloženim pod suncobranima i ležaljkama i mašta je začas u opasnoj »centrifugi«

Čašica šampanjca ili lubenica?! Gdje leži čarobna formula vrućeg ljetnog sexa?!

Naj ljetni afrodizijak je lubenica, a ovaj recept će oduševiti vašu drugu polovicu 1Iako se znanstvenici ne slažu da visoke temperature i dobar sex idu zajedno, jer kažu kako je razina testosterona ljeti najniža, ljeto je uprkos svemu vrijeme maženja.

Godišnji odmori, slobodno vrijeme, milovanje sunca i uzlutali pogledi na obnaženim tijelima izloženim pod suncobranima i ležaljkama i mašta je začas u opasnoj »centrifugi«.

A, mašta radi svašta, a dobrih »izgovora« u obliku afrodizijaka poznati su od davnina.

Među najpopularnijima muškim afrodizijacima su kamenice bogate cinkom koji je neophodan za sintezu muškog spolnog hormona testosterona te povećava produkciju sperme, kao i volumen ejakulata.

Ženski afrodizijak je čokolada, pa znanstvenici tvrde da žene koje konzumiraju svakodnevno nekoliko kockica čokolade lakše postižu orgazam. Uz mali trik »čokoladno čudo« će se ustostručiti doda li se u toplu čokoladu ljutih peprončina, koji podižu endorfrin.

Ipak, omiljeni i neizostavni ljetni afrodizijak koji pomaže pri postizanju i održavanju erekcije je – lubenica. Djeluje bez obzira na način konzumacije njenih sokova. Možete jednostavno uroniti u nju i zagristi je, a možete je izgnječiti, dodati šampanjac i od nje napraviti sorbet.

Uostalom, još se u Shakespeareovu Macbethu alkohol opisivao kao sredstvo koje budi želju, I znasntvenici su se složili kako umjerena konzumacije alkohola djeluje povoljno, pa male količine kvalitetnog vina ili šampanjca potiču spolnu želju i kod muškarca i kod žene.

Stoga što bi bilo ljeto bez šampanjca i lubenice … i sexa?!!

9609063

19681371

Recept:

Zakuhati limunov sok, 100 g šećera i 250 ml vode. Kuhajti 1 minutu pa ohladiti. Prepoloviti lubenicu, izrezati meso lubenice i izmiksati.
Pomiješati izmiksanu lubenicu i ohlađeni pripremljeni sirup u posudi, zamrznuti te povremeno razmrviti smjesu vilicom.
i, dodati šampanjac.

novilist.hr

Podijeli objavu