Podijeli objavu

Hrvatski čerobnjak nalazi se u Itali i uskoro se vraća u Španjolsku na razgovor s predsjednikom Real Madrida

Luku Modrića, sada već svi znamo, želi milanaski Inter, a pouzdani izvori javljaju i da Realov playmaker nema ništa protiv odlaska u Milano. Srebrni Hrvat do nedjelje će boraviti na odmoru u raskošnom resortu Romazzino na Sardiniji.

 

Ugledni izvori

Nakon toga vraća u Madrid i prema pisanju Gianluce Di Marzia i Fabrizia Romana sastaje s Florentinom Perezom. Navijači Intera nadaju se da će u tom razgovoru najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji Perezu priopćiti da želi u Milano.

Presudni razgovor

Taj sastanak u ponedjeljak trebao bi raščistiti situaciju s Modrićem, koji se potpuno neočekivano istaknuo kao jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Dodatno, kladionice su uvjerene kako bi do transfera moglo doći i koeficijenti na oklade da hrvatski veznjak napušta prvaka Europe su u padu.

Navijači Intera i dalje su u nevjerici, ali čini se kako ipak imaju pravo sanjati o dolasku hrvatskog čarobnjaka u njihove redove.

PRIČA SE O TRANSFERU, A ON JE U ITALIJI: Luku Modrića čeka sastanak s Perezom koji će mu odrediti budućnost 1

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio

#Inter#Modric, sarà decisiva la volontà del giocatore: atteso incontro con Florentino ⬇https://gianlucadimarzio.com/it/inter-modric-sara-decisiva-la-volonta-del-giocatore-atteso-incontro-con-florentino 

PRIČA SE O TRANSFERU, A ON JE U ITALIJI: Luku Modrića čeka sastanak s Perezom koji će mu odrediti budućnost 2

Inter-Modric, sarà decisiva la volontà del giocatore: atteso incontro con Florentino

Poche ore fa è arrivata l’ufficialità di Vrsaljko in nerazzurro ma l’attenzione dei tifosi nerazzurri ora è tutta rivolta al sogno Modric. L’Inter resta alla finestra e soprattu…

gianlucadimarzio.com

Podijeli objavu