Podijeli objavu

Poruka se ubrzo pretvorila u istinsku senzaciju, nisu izostali ni lajkovi ni komentari i mnogi su se vrhunski sportaši javili sa željom za sudjelovanjem.

Marin Čilić preko svoje zaklade pomaže u organizaciji besplatnog teniskog kampa za djecu u Vukovaru. Marinova zaklada donirala je kampu teniske mreže, rekete i loptice te tako podržala ovu sjajnu inicijativu u Vukovaru.

Čilić nije ostao na tome. Sprema nešto veliko. Na Instagramu je upravo osvanula njegova objava koja bi se mogla nazvati “Tri asa traže četvrtog”. Uz Čilića, u inicijalnoj trojci su Dejan Lovren i Šime Vrsaljko. Poruka se ubrzo pretvorila u istinsku senzaciju, nisu izostali ni lajkovi ni komentari i mnogi su se vrhunski sportaši javili sa željom za sudjelovanjem. Među prvima sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Klasnić i Mladen Petrić, naši najpoznatiji igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a na svoj način za nastup se prijavio i Novak Đoković.

Sjajni veslači, braća Valent i Martin Sinković, također su se uključili, a lako je moguće da će taj ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena. Sve miriše na najavu jednog atraktivnog ekshibicijskog susreta u humanitarne svrhe, piše Večernji list.

Podijeli objavu