Podijeli objavu

U Glasgowu su izbodena dva navijača Osijeka 40-ak minuta prije početka utakmice između našeg kluba i Rangersa, ali su izvan životne opasnosti, objavio je u četvrtak navečer portal Glasa Slavonije.

Do sukoba je, navodi se, došlo kada su navijači kretali na stadion. Izbodeni Osječani završili su u bolnici, ali su izvan životne opasnosti

Ističe se i da je nogometaše Osijeka u Glasgow dopratilo stotinjak navijača. Žestoka tučnjava navijača dogodila se 40-ak minuta prije početka utakmice, u neposrednoj blizini Ibroxa.

Dva navijača Osijeka tada su zadobila ozljede od uboda nožem. Glas Slavonije navodi da je škotski tabloid “Schotish Sun” objavio amaterske snimke sukoba na ulicama gdje se vide razmjeri navijačkog divljanja.

S druge strane, škotska policija dugo je odbijala ponuditi prave informacije o tim kaotičnim scenama jer navode kako se “navijački incidenti obrađuju po posebnoj proceduri”.

Inače, ponavljamo, nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u 3. pretkolo Europske lige, oni su u uzvratnom susretu 2. pretkola na gostovanju kod navedenog Rangersa na Ibrox Parku u Glasgowu odigrali 1-1 (0-0). Prva utakmica prije tjedan dana u Osijeku završila je pobjedom Rangersa od 1-0, pa je škotski velikan prošao dalje s ukupnih 2-1.

Izvor: narod.hr

Podijeli objavu