Podijeli objavu

Sačekaću još do ponedeljka i vidjeću da li će Tužilaštvo uhapsiti one koje trebaju da uhapse za ubistvo mog sina. Ako to ne urade, od utorka će istragu preuzeti međunarodni istražni tim.

Poručio je ovo večeras Davor Dragičević na Trgu Krajine na kojem su ponovo brojni građani mirno protestovali zbog smrtno stradalog Davida Dragičevića. Davor je poručio da će tužiti Predraga Ćeranića koji ga je “optužio za urušavanje Republike Srpske”.

Davor Dragičević: Tužilaštvu dajem rok do ponedeljka da uhapse ubice mog sina, ako to ne urade istragu preuzima međunarodni istražni tim 1

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

– Pozivam i sve nosioce vlasti u RS i one koji su održali sramotnu pres konferenciju da javno kažu i potpišu da sam ja vehabija, soroševac i strani plaćenik zato što tražim istinu o tome kako je moj sin ubijen – rekao je Davor.

Ponovio je svoje tvrdnje da su za smrt njegovog sina odgovorni nečasni pripadnici MUP.

– Neka kažu gdje je Davidov telefon. Neka kažu gdje je Davidova marama. Neka kažu gdje je Davidov donji veš – dodao je Davor.

Ponovio je i da neće odustati sve dok se istina ne sazna.

Davor Dragičević: Tužilaštvu dajem rok do ponedeljka da uhapse ubice mog sina, ako to ne urade istragu preuzima međunarodni istražni tim 2

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

– Zahvaljujem svima vama što ste uz mene. Ja sam hrabar što moram, a vi ste hrabri – riječi su Davora koje su izazvale gromoglasan aplauz.

Tradicionalno je uglas otpjevana pjesma “Klinac u getu”.

Blic

Podijeli objavu