Podijeli objavu

U Hrvatsku na jesen stiže najpoznatiji “dejting” show na svijetu – tako su na RTL-u uzbudili domaće cure najavom emisije u kojoj će jedan “Gospodin Savršeni” birati svoju odabranicu između desetak sretnica.

Radi se o reality showu “The Bachelor” koji je u Americi već godinama aktualan, a njegova popularnost, začudo, ne opada. Iz sezone u sezonu jedan zgodni muškarac treba donijeti tešku odluku: koju će od desetak savršenih ljepotica zaprositi. A sve te žene žive zajedno, u istoj kući, prenosi Zadarski.hr.

To da su one sve zaluđene “ženikom”, pa i prije nego ga upoznaju, podrazumijeva se. A jučer je i “naš”, dotični, savršeni frajer, konačno predstavljen hrvatskoj javnosti. I nije loš, uopće.

Radi se o 38-godišnjem Goranu Jurenecu, bivšem košarkašu i manekenu koji je radio za modne brendove poput Hugo Bossa, Tommy Hilfigera i Reeboka.

Rođen je u Berlinu, gdje je kasnije igrao i košarku, no matični grad u Hrvatskoj mu je Biograd na Moru. Tamo ga možete naći i ovo ljeto, pokazuje isklesano tijelo na plaži i gušta u morskim radostima. Pravi Dalmatinac, skoro.
“Bože dragi, prelip si”, komentiraju ga cure ovako, a lijepe još pohvala, sve varijacija na temu.

Antonija Blaće jučer ga je “predstavila” na svome Instagramu. “Taman je toliko nesavršen da bude savršen”, napisala je RTL-ova voditeljica, koja, kao i mnoge druge cure, ne krije oduševljenje domaćom verzijom “Neženje”.

Podijeli objavu