Podijeli objavu

Lijepa mostarska glumica Ornela Vištica danas je proslavila 29. rođendan, a prijatelje na Facebooku iznenadila je video na kojem je kao mala djevojčica vozi bicikl, prenosi Večernji.hr.

– Za mene je rođendan uvijek bio dan kad sam voljela drugima poklanjati osmijeh! Ako me pitate koji mi je bio najljepši, reci ću da je to onaj kad sam jutro dočekala s izbjeglicama na kolodvoru. Iako se broje godine, mijenjaju ljudi, gradovi, mjesta,  duša ostaje ista.  I danas volim volane , volim ljubav, vodi me uvijek i u svemu što radim. I volim voziti bicikl – napisala je Ornela i dodala kako se ništa nije promijenilo.

Danas ova mala’ ima 29 godina 🎂Za mene je rođendan uvijek bio dan kad sam voljela drugima poklanjati osmijeh!Ako me pitate koji mi je bio najljepši, reci ću da je to onaj kad sam jutro dočekala s izbjeglicama na kolodvoru. 🤗Iako se broje godine, mijenjaju ljudi, gradovi, mjesta, duša ostaje ista. I danas volim volane 💃🏻, volim ljubav, vodi me uvijek i u svemu što radim.I volim voziti bicikl 🚲😂 #nistasenijepromjenilo.18:00, 18.09.1989…#mybirthday #dayforlove #lovepeople #lovelife #dothingsdifferent #djecijadusa

Gepostet von Ornela Vistica am Montag, 17. September 2018

– Ove godine zbog puno obaveza neki moji dragi ljudi neće biti u Zagrebu tako da ću rođendan slaviti u intervalima. Nemam nikakve posebne pripreme, samo da sam s ljudima koje volim. Rođendanska želja joj je da “sve ostane kako je do sad” što nam potvrđuje da je ova ljepotica zadovoljna i na privatnom i na poslovnom planu. Kaže da je veseli ulazak u tridesete, a za rođendan ima običaj darivati druge ljude.

-Volim širiti pozitivnu energiju i ljubav svuda oko sebe, zaključila je Vištica.

Podijeli objavu