Podijeli objavu

Jutros u 04.30 sati, prema nalazima vještačenja MUP-a KS, na javnom parkingu u naselju Dobrinja zapaljen je automobil potpredsjednice SBB-a Adise Omerbegović-Arapović. Tim povodom održala je press-konferenciju na mjestu gdje se desio ovaj nemili događaj, a podršku su joj dale kolege iz SBB-a, prenosi Dnevni avaz.

– Nema nikakve sumnje da je ovo strašno kriminalno djelo počinjeno s ciljem zastrašivanja ljudi koji se suprotstavljaju mafijaškom režimu i javno se bore za pravednost i red u državi. Što nam to ovim nasiljem poručuju, čega se boje, što hoće spriječiti, zašto im smetamo? Jasno je da se nastavlja teror s političkim motivima.

Skriveni nalogodavci

Imam veliko povjerenje u našu časnu policiju i istražne organe, ali se bojim da će nalogodavci ostati skriveni, iako svi znamo ko ima najveći motiv da napada mene i moju obitelj. Nema sumnje da ovakve pojave netko potiče, planira i provodi, a da nema adekvatne reakcije. Kada ulične siledžije mogu napadati tužitelje, suce, novinare ili profesore, kako treba da se osjeća svako drugi u ovom društvu. Da su žestoko kažnjeni oni koji su ubili Dženana Memića, Dragičevića, napali Latića, Kazaza, Vlaisavljevića, Gavrankapetanovića, koji svakodnevno prijete mojim stranačkim kolegama, ne bi kriminalci radili što hoće – rekla je Omerbegović-Arapović nastavljajući:

– Upravo zbog toga, u meni su probudili samo inat i ponos. Nećete me zaplašiti niti pokolebati! Branit ću svoje principe, svoju obitelj, svoju djecu, svoju zemlju od retrogradnih ološa koji nam ne daju da napredujemo. Narod je prepoznao da mi nismo kao oni, da ja osobno, moje kolege iz SBB-a i naš predsjednik donosimo nadu i drugačiju politiku. Zato im smetamo, zato hoće da nas sklone. Molim Boga da mi da snagu i hrabrost, da nas učvrsti u borbi protiv zla. Tražim od nadležnih organa da zaštite mene i moju obitelj.

Podijeli objavu